top of page

OM SMAKBAREN

Smakbaren Bistro & Bakery är belägen i en underbart mysig lokal på Boulevarden 67, som är Täby Parks huvudgata. Vi har 30 sittplatser inne och 20 sittplatser på vår uteservering som erbjuder magisk eftermiddags och kvällssol.

Vår ambition är att förföra dina sinnen genom smak, doft och syn, men även genom hörsel och känsel.
 

Vår inredning är planerad med omsorg i detalj inom temat lyx, kristall, svart och guld. Vår atmosfär ska präglas välkomnande, kärlek, omhändertagande och njutning för alla sinnen. Vi tror på personlig service och minnesvärda upplevelser för alla som besöker oss. 

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till Smakbaren Bistro & Bakery och erbjuda dig en ny upplevelse av begreppet restaurang. Vem vet... Du kanske går hem med många nya intryck om såväl dig själv, som kring din omgivning.

Stig in i Smakbaren och låt oss föra dig på en gastronomisk resa som sträcker sig bortom traditionella smakupplevelser. Vår plats är mer än bara en restaurang - det är en oas för matälskare, en samlingspunkt där smaker, dofter och gemenskap förenas i harmoni.

Varje måltid på Smakbaren är en berättelse om kvalitet och hantverk, där varje ingrediens väljs med omsorg och varje rätt tillagas med passion och precision. Från våra förstklassiga råvaror till vår noggrant sammansatta meny är varje detalj avsedd att väcka dina sinnen och skapa en minnesvärd upplevelse.

VÅR MATFILOSOFI

ALLTID FÄRSKT

Alltid färskt" innebär att vi prioriterar att använda färska och nyligen tillagade ingredienser i alla våra rätter. Vi strävar efter att säkerställa att varje måltid är av högsta kvalitet genom att använda de bästa råvarorna tillgängliga och undvika processade eller konserverade alternativ. Genom att hålla oss till denna filosofi kan vi garantera en smakupplevelse som är fräsch, levande och full av smak.

LOKAL PRODUCERAT

"Lokalproducerat" innebär att vi väljer att använda råvaror och ingredienser som produceras lokalt och regionalt. Genom att stödja lokala producenter och jordbrukare kan vi inte bara säkerställa hög kvalitet och färskhet i våra rätter, utan också bidra till att främja och upprätthålla vår lokala ekonomi och miljö. Hos oss kan du vara säker på att varje tugga du tar är inte bara färsk, utan också ett stöd till vårt gemensamma samhälle och miljö.

BRA KVALITÉ

"Bra kvalitet" innebär att vi strävar efter att erbjuda våra kunder produkter och tjänster av högsta standard. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och noggrant väljer vi ut de bästa ingredienserna för att säkerställa en enastående smakupplevelse varje gång. Hos oss kan du vara trygg med att varje måltid, varje produkt och varje detalj är noggrant utvald och av bästa möjliga kvalitet.

bottom of page